Kuala Lumpur
Door: Hannie
Blijf op de hoogte en volg Bende
27 Juli 2013 | Maleisië, Kampong Keramat Dalam
27 Juli 2013 - 08:07
Ilona:
Wow, wat ziet het er gaaf uit!!!
27 Juli 2013 - 08:38
Connie:
Nu al zoveel gezien en gedaan, gaaf! En klinkt goed, een stad vol Michels! :-) Xx -
27 Juli 2013 - 08:59
Albert En Ria:
Lieve allemaal, jullie kunnen jullie naam beter veranderen in de bende van kunstenaars!!!! Wauw!!!!! Liefs xx -
27 Juli 2013 - 09:23
Christel:
Wauw wat een belevenissen al! Nog veeeel plezier! Xxx -
27 Juli 2013 - 17:25
Heleen:
wat een leuke belevenissen allemaal. Benieuwd of jullie ook nog meer Nederlanders tegenkomen. Vriendinnetje van Minke zit op dit moment ook daar en maakt ook rondreis (familie Van Dommele met 3 kinderen (Veerle (kent Annebel wel) en oudere broer en zus). Doe ze de groeten als jullie ze bij één van de toeristische attracties zien! veel plezier en sterkte met de jeuk van al die muggenbeten Annebel! -
27 Juli 2013 - 21:52
Henk En Hanna:
Lieve allemaal, wat een leuke schilderijtjes hebben jullie gemaakt. Hoe is het met de muggenbeten Annebel. Wat hebben jullie al veel gedaan. Liefs -
27 Juli 2013 - 22:34
Buurtjes Nr 33:
Jullie avontuur is echt begonnen! Top! Liefs van ons 4 -
28 Juli 2013 - 10:52
Marjolein (Telekids Musicalschool):
Wauwie zeg, geweldige kunstenaars zijn jullie. Wat een mooi avontuur beleven jullie!
Veel plezier! Lieve groet. -
28 Juli 2013 - 17:53
Jeannet (knutselmuts):
Wauw, wat hebben jullie veel gedaan en gezien! Waarschijnlijk al honderden foto's gemaakt, want alles is bijzonder of mooi of het wel waard om op een foto te zetten!
Gave schilderen ook, echt super! Ik mis alleen die van Jeroen!?
Liefs, groetjes en krabbels (tegen de muggenjeuk..) van ons allemaal.