Nikee's verjaardag
Door: Annebel
Blijf op de hoogte en volg Bende
01 Augustus 2013 | Maleisië, Kampung Hilir
Hier spreekt Annebel vanaf het vliegveld! Oké, maar daar wou ik niet wat over vertellen. Ik ga jullie wat vertellen over gisteren!
GAAP! Oh nee he! Weer z'on irritante jeukende muggebult! En het zelfde liedje gaat wet beginnen : wakker worden, krabben, mezelf super irriteren, in het donker opzoek gaan naar de zalf, de bulten voor de
1000000ste keer insmeren, m'n slaapplek terug vinden en dan weer lekker gaan slapen alsof er niks gebeurd was ;) maar slapen lukte niet.... Nou ja dan maar wachten,en wachten, ANNEBEL!ja dat was mama..... Oké nu iedereen wakker maken, behalve nikee, fototoestel
Pakken , cadeautjes verstopen en dan..... ER IS ER EEN JARIG HOERA HOERA ( ze word niet wakker x_x) DAT KUN JE WEL ZIEN DAT IS ZIIIJJJ ( mama probeerd haar wakker te maken) DAT VINDEN WIJ ALLEN ZO PRETTIG....... En zo ging het nog wel even door. Toen mocht nikkel led cadeautjes zoeken en natuurlijk uitpakken! Ze vond de ketting, 2 oorbellen, medaille met de tekst Birstday prinses en het kaartje van oma ria en opa Albert prachtig! Toen we hoorden dat het ontbijt niet open was gingen papa en ik maar op zoek naar iets anders... Zogenaamd! We hadden namelijk al eerder een pot NUTELLA zien staan dus.....
Toen we weer thuis waren was nikee door het dolle heen... Eindelijk weer is chocolade op brood! Even later stond de taxi buiten en stapte we in.
We hadden bedacht dat we eerst langs de schildpadden gingen en daarna door naar de vuurvliegjes gingen. Helaas kon de taxichauffeur niet Zo goed Engels, dus reden we
Nog een stuk verkeerd, helaas. Toen we er waren bleek het dicht te zijn, waar we mochten toch even kijken! Er was een ruimte waar dode schildpadden opgesteld waren, en buiten was er nog een bad met levende schildpadden. Cool XD ! daarna vroeg papa of ze nog jonkies hadden, maar helaas niet. Wat mooi was het hier eigenlijk! Zand, palmboompje, zee...... Ja oké we gaan weer verder. En verder, en verder, en verder..... Ja nu kwamen we in de buurt! Alleen we moesten het wel twee keer vragen met onze taxichauffeur.....( hij was wel heel lief we kregen broodjes en keken een film!) ja we zijn er! Dit ziet er niet zo heel convertabel uit.... Ff inchecken bij een of ander raar mens en op naar het huis op het water! Nou het was meer megavies plas je met een hok op poten, helaas. oké laten we snel gaan naar het stadje. Waar het mischien iets leuker zal zijn... Oh nee! Wat een taxi! GEEN airco, GEEN goede veering, GEEN fijne reis! Aha! Een bank! Even geld pinnen en dan naar een heel leuk restaurantje! Maar waarom hangen hier allemaal apen? Laten we het even vragen. Jawel hoor! Ze hebben hier gewoon WILDE apen ( die nu niet meer zo wild zijn... Door gratis eten en al die mensen) eerst even een berg op klimmen wat mama niet al te leuk vind en dan naar de aapjes. We kregen een zak met eten, maar toen nino hem had kwamen ze allemaal op hem afrennen! Hij gaf de zak snel aan papa, en op hem sprong een aap! Aaaaaaaah paniek!!
Jee! Papa is aap vrij en we gaan verder. Wauw! Er zijn hier Nederlandse kanonnen! Er is ook nog een gebouw waar 3 sultans zijn begraven maar verder is hier niks interessants te doen en we gaan nog even naar de supermarkt en dan snel een tax!!! Oh my gat daar staat weer dezelfde taxi!!!! Nou ja, hij weet wel de weg..... Als we weer daar in het hok op poten zijn gaan we even lekker chips en nootjes eten en dan tickets voor de vuurvliegjes kopen. Daarna even omkleden en ik had nogal stress.... :( even later gingen we nog even naar de souvenirswinkeltjes ( die nogal saai waren) en daarna op naar de bootjes! Helaas moesten we daar ook nog een eeuw wachten, maar in de boom zaten ook al vuurvliegjes waarvan we konden genieten! toen we aan de beurt waren was dat niet echt heel fijn: de accu was leeg en hij kon niet draaien en nog veeeel meer...,. Toen gingen we in een ander bootje en konden we genieten van alle prachtige lichtjes!!
Kortom een dag vol dieren: schildpadden, apen, vuurvliegjes en helaas ook muggen.... Maar het was wel een dag om nooit te vergeten!
Liefs, Annebel
Srry dat hij zo laat op de website stond....
01 Augustus 2013 - 13:16
Albert En Ria:
Lieve Annebel, wat een leuk en spannend verhaal, jullie maken wel heeeeel veel mee. Erg leuk omdat allemaal te lezen en ook mooie foto"s!!! Liefs en groetjes vooe de hele bende. -
01 Augustus 2013 - 22:08
Jeannet (knutselmuts) En Lysha:
Wat een belevenissen weer!! En die vervelende muggen, die zal je wel het minste gaan missen! Heel veel plezier en meer avonturen toegewenst!
Groetjes uit een snikheet Nederland! -
03 Augustus 2013 - 08:21
Michel En Connie:
Hey Annebel,
Wat heb jij een geweldig verhaal geschreven!
Wat een avonturen beleven jullie zeg!
Heel veel plezier nog,
xx Michel en Connie