Snorkelen bij de Perhentian Islands - Reisverslag uit Kampung Hilir, Maleisië van Bende 5 - WaarBenJij.nu Snorkelen bij de Perhentian Islands - Reisverslag uit Kampung Hilir, Maleisië van Bende 5 - WaarBenJij.nu

Snorkelen bij de Perhentian Islands

Door: Nino

Blijf op de hoogte en volg Bende

05 Augustus 2013 | Maleisië, Kampung Hilir

4 aug. vakantie Maleisië
Het was vandaag zo ontzettend COOL dat ik bijna niet geloof dat ik het echt heb meegemaakt maar het is natuurlijk wel zo!
Eerst gingen we ontbijten mmm… een broodje ei lekker!oh snel opschieten anders komen we te laat bij het bootje varen. Want we gaan vandaag met een bootje naar de beste snorkelplekjes snorkelen! En ik heb er zo'n zin in!
Ok eerst zwembroek aan en nu moet papa me insmeren met zonnebrand.
BAH! Wat een vies plakkerig spul nou ja wees blij dat je er iets aan kan doen om niet te verbranden. Ok nu naar het huisje waar je de snorkels en de flippers krijgt ik dacht: waarom gaan we niet wat later het is 1 minuut lopen en dan gaan we om kwart voor tien weg terwijl hij vertrekt om tien uur!
Oh papa wil graag vroeg zijn omdat we dan de beste flippers en snorkels kunnen uitkiezen en trouwens het passen duurt ook wel lang.
Nou hèhè het is klaar moeten we met z'n twaalven in dat kleine taxi bootje nou ja je moet er iets voor over hebben om mooie vissen te zien ok we zijn bij de eerste plek wow wat veel vissen en ook zebra vissen en sommigen hadden inplaats van witte gele strepen! Dat zijn vast de vrouwtjes. Dacht ik.
Oh mama vraagt of ik nog foto's wil maken met mijn onderwatercamera.
Oh ja! Helemaal vergeten! Ok nu snel foto's maken voor we vertrekken oh shout het sd kaartje zit vol! Oh wacht ik heb hem er vast verkeerd ingedaan. Ja heel erg verkeerd hij zit er andersom in! En mama krijgt hem er niet meer uit nou dan maar zoveel mogelijk opslaan in mijn geheugen en papa maakt ook foto's met annebel haar onderwatercamera . Wat stom van mij!
Oh we moeten alweer verder hè mama is het gelukt ze heeft hem gemaakt! Oh shout er is water bij het sd kaartje ingekomen! Nu is hij echt naar de haaien!
Hè hier bij de volgende plek zijn schildpadden en je mag er mee zwemmen wat cool ik tel 3 groten en 2 kleintjes hè er zijn hier ook twee Nederlandse kinderen van Pasir Belanda hallo hun vakantie resort zit hier vlak bij leuk!
Moeten we nou alweer verder zucht! Hè wat een mooi koraal is bij de 3de plek en je mag ze voeren nou je moet gewoon broodjes in het water gooien hè de chauffeur van de boot gooit de broodjes mijn richting op en ze komen op mij af! Brrr nou hier zijn veel vissen maar dat was ook bij de eerste plek wel nou ik ga wel weer in de voor zitten hihi de chauffeur van de boot slaapt! Oh nu komt iedereen er in hello chauffeur goodmorning hèhè hij word wakker en we gaan weer verder volgens mij gaan we nu naar ons huisje terug oh nòg een plek nou ik blijf in de boot zitten hoor! Hè wat zegt die meneer nou two sharks ? Ooohhhhh TWEE HAAIEN!!!!!!!!!!!!!!!!! Oh my god wat cool dat moet ik zien helaasis papa aan de andere kant nemo visjes aan het fotograferen nou ja die zijn ooknleuk mama haat papa halen wn. Hij kan nog net een klein haaitje op de foto zetten nou ja iets is beter dan niets. Ok nu gaan we weer terug naar ons resort ahhh lekker wat eten en foto's kijken.
Daarna gingen we nog even op het strand spelen n nog even op het strand wandelen.

Liefs nino

• 05 Augustus 2013 - 08:01

Albert En Ria:

Lieve Nino, Wat ben je toch een leuke schrijver. Opa en ik hebben weer genoten!! Jullie zien en doen wel heel erg veel!!!! Geniet er maar van , maar dat doe je natuurlijk wel. Liefs en groetjes, ook aan je zusjes en papa en mama. Xxxx

• 06 Augustus 2013 - 19:23

Tess:

Lieve Nino. Wow wat cool is snorkelen zeg!!!! Jij mag echt veel mee. Maar wat eng van die haaien, was je niet bang? Super stoer van je hoor. Groetjes van Tess uit Italië

• 06 Augustus 2013 - 19:33

Buurtjes Nr 33:

Hoi Nino en allemaal, wat een superleuk verhaal om te lezen en mooie foto's om te te zien! Groetjes uit de tent in Frankrijk

• 06 Augustus 2013 - 20:25

Christel:

Hi Nino en allemaal! Wat een gaaf verhaal en moooooie foto'wauw!! die schildpad en die Nimo vissen! Ik wou dat ik mee kon doen! Xxx

• 08 Augustus 2013 - 01:36

Jeannet (knutselmuts):

Wauw snorkelen is zooooo gaaf!!
    Gaaf verhaal.
    Geniet van alle moois!
    Groetjes van ons allemaal.

• 08 Augustus 2013 - 22:20

Lysha:

lieve nino
    leuk hoor dat snorkelen echt super gaaf!!
    wel jammer dat je je sd kaart er verkeert in had gedaan maar gelukkig heb je een moeder die zorgt dat ie wel goed zit.
    gelukkig is het leuk daar.
    veel plezier nog liefs lysha

• 09 Augustus 2013 - 09:30

Rineke:

Wat maken jullie wat mee daar! Genieten! lfs rineke