De dierentuin in Melakka
Door: Nino
Blijf op de hoogte en volg Bende
28 Juli 2013 | Maleisië, Kampong Keramat Dalam
Toen we binnen kwamen zagen we papagaaien zodat ze niet wegvlogen hadden ze een stukje van de vleugels afgeknipt zielig!
Toen kwamen we een slang tegen uit zijn hok! Gelukkig was hij tam en niet giftig. Aha je kon ermee op de foto!
Brr… wat eng mama wil het het wel ik wil er wel naast zitten.
Oh nu mama en papa samen en nu met Annebel erbij.
Oh ze vragen of ik ook alleen wil oké dan.
Brrr… wat is hij zwaar en koud hij ligt in mijn nek en die knijpt hij bijna fijn!
Oké we gaan weer verder eerst even wat drinken halen het is gratis!
Ahhh lekken koud het is ook zo warm!
Hè kijk paardjes oh de ene heeft zijn poot gebroken zielig!
Nou ja we gaan verder. Wat een rare beesten zijn hier muizen met rendier poten en een stier met een witte kont!
Kortom er is veel te zien. Poe wat het warm mama houd het bijna niet meer uit!
Oh chips mijn batterij van mijn camera en nikee's I-pod is leeg (daar maakt ze foto's mee).
Nou ja mama,papa en nikee houden het toch niet meer uit. We gaan maar naar huis.
Poe dat is nog een eind lopen! Ahhh eindelijk we zijn er oh we kunnen geen taxi vinden! Nou dan maar naar de bushalte nou hier komt voorlopig ook geen bus.
Hè aan de overkant is een mc Donalds mmm… maar hoe komen we daar we kunnen niet zomaar een snelweg oversteken en bovendien zit er een hek tussen! Hè kan je daar nou onder de weg door? Ja joepie oh wat is het hier koud in de mac even snel wat eten en drinken maar nu moeten we er alweer uit hè zie ik daar nou een taxi? Ja joepie nu kunnen we naar huis thuis wat gegeten en nu douchen en gaan slapen.
28 Juli 2013 - 15:18
Albert En Ria:
Wat een leuk verhaal, Nino. Weet je, opa heeft in Vietnam ook zo'n slang om zijn nek gehad, grappig he? We vinden het wel stoer van je, hoor. Liefs en groetjes voor jullie allemaal. Xxx -
28 Juli 2013 - 17:51
Marije:
wat ontzettend vet cool Nino met een slang om je nek !
Wat stoerrrrrrrrrrrr !!!!!!!!
Ik zou dat nooit maar dan ook nooit durven
28 Juli 2013 - 17:57
Jeannet (knutselmuts):
Gaaf verhaal! Net of ik er bij ben!
Die bontkraagjes staan jullie erg leuk, Nino, Nikee en Annebel! ;-)
Grtz!! -
28 Juli 2013 - 21:27
Lysha:
stoer hoor Nino met die slang om je nek terwijl je niet durfde!!!! : )
ook die stier met die witte kond is erg grappig! hihi -
29 Juli 2013 - 10:14
Connie:
Het Nino, wat heb jij een leuk verhaal geschreven! Ik had het gevoel dat ik er bij was!
Xx -
29 Juli 2013 - 10:15
Connie:
Het moet hey zijn, hihi -
29 Juli 2013 - 19:11
Isis:
Hallo allemaal,
Ik heb nino met een slang gezien en annebel en nikee als tijger!!! Wel heel stoer hoor!
Kusje van Isis -
30 Juli 2013 - 18:46
Tess :
Oh nino wat een dikke slang brrrr ik zou dat echt niet durven respect!!!!
En wat heb je een leuk verhaaltje geschreven.
Nog super veel plezier.
ik heb vandaag in de sneeuw gestaan.we waren 3000 meter hoog dat was ook brrrrr
En ook nog gefeliciteerd met nikee.
Groetjes uit oostenrijk
(ook de groetjes van mijn vader,moeder en van Jana -
02 Augustus 2013 - 11:13
Christel:
Beetje late reactie maar wat een slang!!! Wel gaaf hoor!!
XXX